Taylor Swift aflyser koncerter efter planlagt terrorangreb

Taylor Swift aflyser koncerter efter planlagt terrorangreb
Taylor Swift på sin 'Eras'-turné. (Foto: Kevin Mazur/Getty Images for TAS Rights Management)

Tre kommende Taylor Swift-koncerter i Wien, som skulle have fundet sted i dag, i morgen og lørdag, er blevet aflyst.

Det sker som følge af et planlagt terrorangreb mod en af de tre koncerter på Ernst Happel-Stadion i den østrigske hovedstad, skriver Deadline.

»Taylor Swifts The Eras Tour-koncerter i Wien aflyst på grund af regeringsembedsmænds bekræftelse af et planlagt terrorangreb«, skriver den østrigske arrangør Barracuda Music i et Instagram-opslag

»Med bekræftelse fra regeringsembedsmænd om et planlagt terrorangreb på Ernest Happel Stadion har vi intet andet valg end at aflyse de tre programlagte koncerter for alles sikkerheds skyld«.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Deadline kan rapportere, at østrigsk politi i går anholdt to personer, herunder en 19-årig mand, som skulle have planlagt flere angreb i Wien, hvoraf et af disse skulle finde sted under Swifts koncert. Den ene mistænkte har angiveligt svoret troskab til Islamisk Stat, og begge beskrives af myndigheder som radikaliserede mænd.

I skrivende stund har Taylor Swift ikke kommenteret aflysningerne. Popstjernens næste koncert på Eras-turnéen er 15. august i London.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af