Cheryl, mor til afdøde Liam Paynes søn, beder om respekt: »Giv Liam den smule værdighed, han har tilbage«

Cheryl, mor til afdøde Liam Paynes søn, beder om respekt: »Giv Liam den smule værdighed, han har tilbage«
Cheryl og Liam Payne i 2018. (Foto: Joe Maher/FilmMagic)

Alle var i chok, da nyheden om One Direction-stjernen Liam Paynes pludselige død i onsdags gik verden rundt.

Payne døde i en alder af blot 31 år, da han faldt ned fra en balkon på tredje sal på et hotel i argentinske Buenos Aires. Flere internationale medier har gravet i dødssagen, mens billeder fra musikerens hotelværelse og fra åstedet har floreret på internettet.

Nu beder popartisten Cheryl, der var kærester med Liam Payne i årene 2016-2018 og er mor til deres 7-årige søn, om respekt fra omverdenen, skriver Deadline.

»Mens jeg forsøger at navigere i denne altødelæggende tragedie og arbejde mig gennem min egen sorg i denne ubeskriveligt smertefulde tid, vil jeg gerne minde alle om, at vi har mistet et menneske«, skriver den tidligere X Factor-dommer i et Instagram-opslag sammen med et billede af Payne og deres søn.

»Liam var ikke kun en popstjerne og en berømthed, han var en søn, en bror, en onkel, en kær ven og en far til vores 7-årige søn. En søn, der nu må se den virkelighed i øjnene, at han aldrig ser sin far igen«.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Cheryl forklarer, at hun er bekymret for, at sønnen Bear i fremtiden vil komme til at finde videoer, billedmateriale og detaljerede rapporter om sin fars død på internettet.

»Jeg beder jer om at overveje, hvilken nytte nogle af disse rapporter tjener, andet end at forårsage yderligere skade på alle efterladte«, skriver hun. »Inden I skriver kommentarer eller laver videoer, så spørg jer selv, om I ville have jeres eget barn eller familie til at læse dem«

Cheryl afslutter sit opslag med ordene: »Giv Liam den smule værdighed, han har tilbage i kølvandet på sin død for omsider at hvile i fred«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af