Ugens Viaplay-film: Tre gode grunde til at se ‘Brokeback Mountain’

Ugens Viaplay-film: Tre gode grunde til at se ‘Brokeback Mountain’

1. Nok er ’Brokeback Mountain’ en film om to mænd, der elsker hinanden og har sex, men den handler lige så lidt om homoseksualitet, som ’Titanic’ handler om et skibsforlis. Kærlighed er en naturkræft, og den presser Ennis del Mar og Jack Twist sammen, uanset hvor meget de stritter imod.

2. Indtil ’Brokeback Mountain’ i 2006 havde Heath Ledger mest ry for at være en pretty boy, der medvirkede i romantiske komedier. Men han beviste, at han var en suveræn skuespiller i rollen som Ennis, der indbragte ham en Oscar-nominering og var med til at sikre hans sikre hans ry som 00’ernes James Dean.

3. Det gør så ondt at se de to voksne cowboys, der over årene søger tilflugt på Brokeback Mountain. Her genskaber de i en alt for kort stund deres salige Utopia og skjuler sig fra deres uvidende familier og 1960’ernes bøssehadende miljø i Wyoming.

Se ’Brokeback Mountain’ hos Viaplay HER

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af