Soundvenue Filmcast: ‘House of Cards’ / ‘9. april’ og danske krigsfilm / Klam kvindeserie udfordrer Tina Fey

Soundvenue Filmcast: ‘House of Cards’ / ‘9. april’ og danske krigsfilm / Klam kvindeserie udfordrer Tina Fey
Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Abonnér via iTunes
RSS-feed

I denne udgave af Soundvenue Filmcast skal vært Martin Bunk, filmredaktør Jacob Ludvigsen og anmelder Sofie Lykke Stenstrop selvfølgelig lige vende Lars Mikkelsens opsigtsvækkende Putin-imitation i den nye sæson af ‘House of Cards’.

Men de giver også deres bud på, hvorfor dansk film pludselig er blevet krigsliderlig. I år får vi nemlig intet mindre end tre danske krigsfilm – den første, ‘9. april’ med Pilou Asbæk, får premiere allerede i næste uge.

Og så diskuterer de, om komediedronningen Tina Feys nye og pæne Netflix-serie, ‘Unbreakable Kimmy Schmidt,’ bliver overhalet indenom af den potrygende, brovtende, liderlige duo fra Comedy Centrals ligeledes aktuelle ‘Broad City’, Abbi Jacobsen og Ilana Glazer (billedet), der får ‘Girls’ til at ligne et nonnekloster?

De når også omkring den frygtede hurtigrunde, ugens øvrige premierer og streaming-anbefalinger på 30 sekunder.

Dette afsnit er sponsoreret af Viaplay.

Følg Soundvenue Filmcast på Facebook.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af