Soundvenue Filmcast: Gud vs. købesex – DR’s ’Herrens veje’ og HBO’s ’The Deuce’

Soundvenue Filmcast: Gud vs. købesex – DR’s ’Herrens veje’ og HBO’s ’The Deuce’
Foto: Tine Harden
Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Abonnér via iTunes

RSS-feed

DR og HBO er brandaktuelle med to serier, der på overfladen bevæger sig i hver sin ende af det tematiske spektrum: ’Herrens veje’ handler om kirke, tro og tvivl, mens ’The Wire’-skaber David Simons ’The Deuce’ handler om prostituerede, pimps, bordeller og lyssky barer i New Yorks mest lurvede kvarter i 70’erne.

I den nye udgave af Soundvenue Filmcast diskuterer vært Martin Bunk, filmredaktør Jacob Ludvigsen og anmelder Lise Ulrich, om Adam Price med sin stort anlagte søndagsserie vender formen for DR, der ellers har vaklet lidt i de seneste dramaforsøg. Og på tilsvarende vis dykker de ned i, om David Simon med sin hyperambitiøse fortælling om et kontroversielt emne har taget munden for fuld denne gang.

Trioen snakker også om CPH PIX-festivalen – fra den Soundvenue-præsenterede serie Made Indie USA til den danske slackerfilm ’Danmark’ – HBO-serien ’Better Things’ og ’Logan Lucky’. Og endelig bliver der selvfølgelig quizzet i et programmets hovedemner – lyt selv med og find ud af, om det er sex eller religion.

Soundvenue Filmcasts temamusik er som altid komponeret af Jonas Colstrup.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af