Standard #08: Benal på slap line

Standard #08: Benal på slap line
Benal: Benjamin og Albert.
Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Abonnér via iTunes

RSS-feed

Vidste du, at Benals nyeste single udspringer af en drøm, rapper Benjamin Hav havde som dreng om gerne at ville miste sin mødom?

I dette afsnit af Standard, Soundvenues hiphop-podcast, har værterne Kristian Karl og Mads Viktor besøg af hiphopduoen Benal til en snak om deres nye album, ’Hvis det virkelig er vigtigt’, der udkommer 15. september.

Forbered dig på røverhistorier fra Benjamin og Alberts historie, makkerskab og udvikling, hvor der bliver talt om alt fra børne-MPG og hemmelige Suspekt-remixes med Hans Philip til de dybe følelser og at få det ind med Pede-mælken.

Traditionen tro er det afslutningsvis tid til endnu en Standard Xclusive med verdenspremieren på tracket ’Hele tiden’, der har Suspekts Orgi-E med som gæst. Sangen vil være at finde på det kommende Benal-album.

Standard udkommer hver 14. dag og gæstes af rappere, producere og eksperter for at diskutere de mange aspekter af hiphoppens dominerende rolle i kulturlandskabet – også inden for mode, tv, film og alt hvad der sker på internettet.

Abonnér på Standard via iTunes HER.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af