Standard: Blueface, Roddy Ricch og 2019’s nye rap-generation

Standard: Blueface, Roddy Ricch og 2019’s nye rap-generation
Blueface. (Foto: Instagram / Blueface)
Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Du kan lytte til og abonnere på Standard via Spotify og iTunes samt gennem gængse podcast-apps som Stitcher og Pocket Casts eller podcast-app’en på din iPhone eller Android-telefon.

Nyt år, nye kunstnere, nye memes!  2019 er skudt i gang, og det ser ud til at blive endnu et exceptionelt uforudsigeligt hiphop-år. Men vi vil nu prøve at forudsige en smule alligevel.

For en række nye rappere har allerede antydet, at de vil forsøge at gøre det nye år til deres. Drakes nye favorit Blueface har for eksempel markeret sig med en goofy internet-persona og excentriske off beat-rim, Roddy Ricch skaber melodisk gaderap a la YoungBoy Never Broke Again og så er der en række artister som Splurge og DaBaby, der holder Soundcloud rappens punkede stil i live.

Hvilke rappere har potentialet til at blive stjerner i år? Hvad sker der med arven efter den splintrede Soundcloudrap-bevægelse? Og hvordan skabes stjerner overhovedet i 2019, hvor et meme tit siger mere end tusind Soundcloud-sange?

De spørgsmål diskuterer vært Kristian Karl med denne uges gæst, Astrid Storm, i Standard Ekstra. Astrid Storm er A&R hos Universal, og har exceptionelt godt styr på de helt unge rappere og mekanismerne, der skaber stjerner på nettet i 2019.

Standard Ekstra er et kortere supplement til Standard, der reagerer hurtigt på vigtige nye begivenheder og udgivelser i hiphoppens verden. Vært Kristian Karl gæstes typisk af eksperter, oftest fra Soundvenues redaktion, og vender ugens mest uomgængelige begivenheder og nye numre.

Abonnér på Standard via iTunes HER og via Spotify HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af