Lyt til SOUNDVENUE STREAMER: ’Killing Eve’s frygtelige kvinder og svensk skoleskyderi på Netflix

Lyt til SOUNDVENUE STREAMER: ’Killing Eve’s frygtelige kvinder og svensk skoleskyderi på Netflix
Jodie Comer i 'Killing Eve'.
Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Du kan lytte til og abonnere på SOUNDVENUE STREAMER via Spotify og iTunes eller din foretrukne podcast-app

Der er stærke følelser på spil, når Jacob og Lise diskuterer anden sæson af ’Killing Eve’HBO Nordic – for særligt én af de to har et meget blødt punkt for Eve og Villanelles koldblodige katten-efter-musen-krimi, skabt af engelske Phoebe Waller-Bridge.

Inden seriemorderen slippes fri, skal det dog først handle om ’Quicksand’, Sveriges første Netflix-serie, der skildrer et skoleskyderi blandt overklassens rich kids. Har vort broderland haft mere held i sprøjten med Netflix-debuten end Danmark havde med ’The Rain’ fra sidste år?

Og hvad mener Jacob og Lise egentlig om den første højdramatiske trailer til selvsamme ’The Rain’s anden sæson, der lander til maj?

Lyt med, når podcastdueon debatterer ugens to mest interessante streamingtitler i SOUNDVENUE STREAMER, der hver uge og på blot en halv time leverer skarp inspiration til hjemmebiografens film og serier i en tid, hvor det bliver sværere og sværere at finde frem til guldet.

Følg SOUNDVENUE STREAMER på Facebook HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af