Monstergys på Netflix og Sam Rockwell som Broadway-liderbuks i Soundvenues streaming-podcast

Monstergys på Netflix og Sam Rockwell som Broadway-liderbuks i Soundvenues streaming-podcast
Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Du kan lytte til og abonnere på SOUNDVENUE STREAMER via Spotify og iTunes eller din foretrukne podcast-app

Er Netflix-filmen ’The Silence’ den nye ’Bird Box’? Hvor akavet var Arya Starks sexy time i det seneste afsnit GOT? Og kan Oscar-vinderne Sam Rockwell og Michelle Williams tapdanse sig vej til dit hjerte i miniserien ’Fosse/Verdon’HBO Nordic?

I denne uges udgave af Soundvenue streamer dissekerer Jacob og Lise først stjerneskuddet Kiernan Shipkas (’Chilling Adventures of Sabrina’) dommedags-horror i et monsterhærget USA, hvor den mindste lyd kan slå dig ihjel (lyder det bekendt … ?). Og dernæst skal det handle om Sam Rockwell i rollen som den største liderbuks og filmlegende på 1970’ernes Broadway, der knaldede alt og alle i jagten på Hollywood-succes.

Passer danseskoene, eller er der mere underholdningsværdi i Netflix’ blinde flagermuseøgler? Lyt med, når podcastduoen tager ugens to mest interessante streamingtitler under kærlig behandling og leverer frisk inspiration til hjemmebiografens film og serier i en tid, hvor det bliver sværere og sværere at finde frem til guldet – alt sammen på en skarp halv time.

Soundvenue streamer udkommer ugentligt. Du kan lytte og abonnere via Spotify, iTunes eller din foretrukne podcast-app.

Følg SOUNDVENUE STREAMER på Facebook HER.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af