Lyt til SOUNDVENUE STREAMER: Adam Driver og Scarlett Johansson i ’Marriage Story’ + animationsfilmen ’I Lost My Body’

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

To af tidens bedste Hollywood-skuespillere og et styks seriøst syret fransk animation, der sejrede på Cannes-filmfestivalen.

Dét er ingredienserne i denne uges podcast, hvor værterne Jacob Ludvigsen og Lise Ulrich først dykker ned i indieinstruktøren Noah Baumbachs meget imødesete skilsmissedrama ’Marriage Story’Netflix, der slægter ’Kramer vs. Kramer’, Bergman’sk melankoli og Woody Allens snakkefilm på. Men som samtidig er HELT sin egen (og heldigvis for det).

Adam Driver og Scarlett Johansson stråler i hovedrollerne som Charlie og Nicole, og mindst én af de to værter måtte have en kleenex frem undervejs i filmen, der står stærkt forud for det kommende Oscar-ræs.

Herfra går turen videre til en anden historie om amputerede følelser i den franske animationsfilm ’I Lost My Body’, der handler om en afskåret hånds farefulde rejse igennem Paris for at blive genforenet med sin krop. Det lyder gakkelak, men filmen kommer til Netflix med store roser fra udlandet. Spørgsmålet er: Kan Jacob og Lise charmes af hånden, eller bliver den franske mystik lost in translation?

Få svaret, når værterne diskuterer de to titler på en skarp halv time – og også vender både ’Mindhunter’ sæson 3 og et ganske særligt afsnit af serien ’The Crown’, som alle bør se…

SOUNDVENUE STREAMER udkommer ugentligt. Du kan lytte og abonnere i iTunes, Spotify eller din foretrukne podcast-app.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af