Lyt til Soundvenue Streamer: Netflix-serien ’Maid’ og længe ventede ’The Souvenir’

Lyt til Soundvenue Streamer: Netflix-serien ’Maid’ og længe ventede ’The Souvenir’
Margaret Qualley i 'Maid' på Netflix. (Foto: Netflix)

Soundvenue Streamer udkommer ugentligt. Du kan lytte til og abonnere via  Spotify og Apple eller din foretrukne podcast-app.

Nogle gange tager det bare fantastiske film overordentligt lang tid at nå vores hjemlige kyster.

Det har været tilfældet med en af 2019’s mest hyldede film, ’The Souvenir’, der nu endelig er landet på Netflix – til stor glæde hos filmredaktør Jacob Ludvigsen og filmskribent Lise Ulrich, som begge har været ivrige efter at diskutere instruktør Joanna Hoggs semiselvbiografiske drama bag mikrofonerne.

Inden turen går til 80’ernes London i ’The Souvenir’, skal vi dog først forbi det moderne USA og Netflix-serien ’Maid’, der også baserer sig på virkelige begivenheder.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Stjerneskuddet Margaret Qualley (’The Leftovers’, ’Once Upon a Time in Hollywood’) spiller den unge mor Alex, der efter bruddet med sin voldelige kæreste pludselig står uden hverken job eller hjem.

’Maid’ vil gerne sige en masse om den amerikanske arbejderklasses kamp for at få et bedre socialt sikkerhedsnet, så hvorfor ser det lige lovligt ’Netflix-ficeret’ ud?

Og hvordan går det, når Qualley spiller overfor sin virkelige mor, Andie McDowell?

Lyt med!

Denne episode af Soundvenue Streamer præsenteres i samarbejde med YouTv.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af