Lyt til Soundvenue Streamer: Tinder-svindleren og Bill Cosby giver gåsehud

Lyt til Soundvenue Streamer: Tinder-svindleren og Bill Cosby giver gåsehud
'The Tinder Swindler'. (Foto: Netflix)

Soundvenue Streamer udkommer ugentligt. Du kan lytte til og abonnere via  Spotify og Apple eller din foretrukne podcast-app.

Der er to stærkt fascinerende og ikke så lidt urovækkende dokumentarer på programmet i studiet i denne uge, hvor filmredaktør Jacob Ludvigsen og filmskribent Lise Ulrich kaster sig over serien ’We Need to Talk About Cosby’ på Paramount+ og filmen ’The Tinder Swindler’Netflix.

Ikonet Bill Cosbys spektakulære deroute fra at have været hele USA’s tv-far til dømt voldtægtsmand har fyldt i medierne, men filmmager og komiker W. Kamau Bell går tættere på sagen end nogensinde før.

Og det er en øjenåbner, ingen bør snyde sig selv for.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Der er også svindelnumre på færde på Netflix, hvor en ny dokumentarfilm fra Felicity Morris (’Don’t Fuck With Cats’) løfter sløret for en historie så farverig, at man dårligt havde købt konceptet som fiktion.

Den israelske storsvindler Shimon Hayut har i et årti ført kvinder bag lyset over hele verden, hovedsageligt via Tinder, og franarret dem enorme summer.

Men hvordan i alverden er han sluppet afsted med det? Og hvor er manden nu?

Lyt med!

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af