Lyt til Soundvenue Streamer: Julia Roberts og Sean Penn er helt geniale i ‘Gaslit’

Lyt til Soundvenue Streamer: Julia Roberts og Sean Penn er helt geniale i ‘Gaslit’
Julia Roberts i 'Gaslit'. (Foto: Starz)

Soundvenue Streamer udkommer ugentligt. Du kan lytte til og abonnere via  Spotify og Apple eller din foretrukne podcast-app.

Giver det mening af begrave en superstjerne under tykke latexproteser så vedkommende kan spille en historisk figur, eller burde man bare caste en skuespiller, der rent faktisk ligner?

Det spørgsmål debatterer filmredaktør Jacob Ludvigsen og filmskribent Lise Ulrich blandt andet i denne uge, hvor det skal handle om den forrygende underholdende Watergate-serie ’Gaslit’Viaplay.

Sean Penn er totalt uigenkendelig som Præsident Nixons korrupte kampagnechef John Mitchell, men det er nu alligevel Julia Roberts som hans hustru, Martha Mitchell, der stjæler spotlyset i hver en scene, hun er med i.

Serien afdækker de mildest talte absurde, virkelige begivenheder, der førte til Watergate-skandalen, og der er dømt skarp satire og et stort, farverigt persongalleri instrueret af manden bag Viggo Mortensen-filmen ’Captain Fantastic’, Matt Ross.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Inden podcast-værterne rejser tilbage til Washington i 70’erne går turen dog først over sundet til vor svenske naboer og serien ’Clark’Netflix.

Bill Skarsgård (klovnen Pennywise, du ved) spiller Clark Olofsson, Sveriges mest kendte kriminelle, som i årevis begik utallige røverier og ’affødte’ Stockholm-syndromet – betegnelsen for, når et gidsel fatter sympati med sin gidseltager.

Serien er skabt af Jonas Åkerlund, som tidligere har instrueret musikvideoer for Prodigy, Madonna og Beyonce. Men noget mangler i ’Clark’, mener Jacob og Lise.

Lyt med!

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af