Tag den, Xbox: Sony lancerer to nye PlayStation 4

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I dag har Sony annonceret, at de smider to nye versioner af PlayStation 4 på gaden. Den ene version bliver spækket med mere, mere, mere selvom den vejer mindre, som Liam Neeson i Taken-annoncøren lader forbrugerne vide i videoen herover. Mere gaming, mere action, mere indhold.

Det skyldes den fordoblede lagerkapacitet i forhold til den traditionelle PlayStation 4, så man nu kan gemme op til en 1 terabyte spil på konsollens harddisk. Annonceringen kommer belejligt efter Microsoft for nylig kunne annoncere, at der kommer en 1 terabyte version af Xbox One. Samtidig bliver den 10 procent lettere, så den nu vejer 2,5 kg og så bliver den mere energibesparende.

Den anden version bliver derimod en light-udgave af den eksisterende PlayStation 4, stadig med 500 gigabyte harddisk, men 10 procent lettere og otte procent mere energieffektiv – nøjagtig ligesom den Xbox One der ligeledes kom for nylig.

De to nye PlayStations bliver begge leveret i en mat nuance af den nuværende sorte model, mens light-udgaven også vil blive lanceret i hvid. De er begge i butikkerne 15. juli og Sony har ikke villet afsløre en pris, da det afhænger af markedet i det enkelte land.

Læs også: ‘The Witcher 3′: Første video af gameplayet på PS4

PS4

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af