Virtual Reality: Samsung og Flickr tilbyder panoramaer i høj kvalitet

Virtual Reality: Samsung og Flickr tilbyder panoramaer i høj kvalitet

Flickr udmærker sig som hjemmeside hvor man viser sine bedste billeder frem, i den højeste opløsning. Men nogle gange er det ikke nok bare at se et statisk billede – selvom det er pisseflot. Nogle gange får man helt lyst til at træde ind i landskabet. Flickr VR gør det nu muligt at se billeder i 360 grader.

Virtual reality er uden tvivl en af de helt store fremtidsteknologier. Google har fattet det. Facebook er fan. Og nu er Flickr endelig hoppet med på VR-bølgen med deres seneste app.

Flickr VR appen er udviklet specifikt til Samsung, til brug med Samsung Galaxy og Samsung Gear VR-headsettet. Med det rette udstyr har man nu mulighed for at browse sig rundt i en lang række panoramaer.

Hvis du ikke er Samsung-bruger, kan du alligevel se 360 graders billeder på Flickrs hjemmeside, i bedste Google Street View-stil. Det er ikke en lige så immersiv oplevelse som med headset, og du skal selvfølgelig styre din udsigt med musen i stedet for med bare at se dig omkring som i VR. Men online-biblioteket byder alligevel på et væld af smukke landskaber.

Flickrs hovedingenør Bertrand Fan lover dog, at appen blot er det første skridt for virtual reality på både net og mobil.

Læs også: Samsung premierer Icona Pops nye hårdtslående single ‘F.U.’ i 360 graders lyd og billede

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af