Google Destinations samler rejseplanlægningen til én enkelt søgning

Google Destinations samler rejseplanlægningen til én enkelt søgning

Nu er foråret lige rundt om hjørnet, og hvad er mere romantisk end Paris in spring? Det kan du nu spørge Google om. Med Destinations har Google samlet al den information du skal bruge til at planlægge din næste rejse i én søgning.

Destinations er optimeret til smartphones, så du ikke behøver at hoppe mellem flere faner for at afstemme vejrudsigt med flypriser med hotelbookning. Det betyder at du kan drømme dig væk i ferieland mens du venter på 6A i regnvejr eller står i kø til kebabben.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Du kan søge på flere måder: Indtast en bestemt by, et land eller endda kontinent som destination. Eller, hvis du ved hvornår du vil rejse, kan du søge på den måned og få fleksible rejsedatoer der viser, hvilke dage du kan komme billigt afsted. Du kan også søge baseret på en bestemt aktivitet – for eksempel dykning eller ski. Så længe din søgning efterfølges af »destination« eller »vacation«, træder det nye søgeværktøj i kraft.

Baseret på det enorme videnskatalog Google har samlet sammen fra brugersøgninger, i kombination med Google Flights og Hotel-søgningen, kan du finde lidt af det hele med Destinations. Historiske faktaer om byerne kædes sammen med populære attraktioner og eftertragtede steder at bo. Samtidig kan du se, hvornår der er højsæson for turisme, og planlægge din tur efter personlig præference i forhold til vind og vejr – månedlige gennemsnitter for temperatur og nedbør er selvfølgelig også vist i oversigten.

Destinations kan med sikkerhed vække rejselysten, eller i det mindste informere om dine muligheder forud for den næste store tur. Og så endda lige inden påskeferien.

Læs også: Google bringer foodporn ned i gadeplan i ny Maps-opdatering

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af