Interaktiv Jeff Buckley-video lader dig remixe og omdigte uudgivet Bob Dylan-cover

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Selvom han har været død i næsten 20 år og han synger et nummer med 50 år på bagen, så er videoen til Jeff Buckleys seneste uudgivede cover af Bob Dylans ‘Just Like A Woman’ enormt tidssvarende – vel nærmest revolutionerende.

Videoen består af små animerede rammer, der tilsammen danner en klassisk fortælling om en kvinde og en mand akkompagneret af Jeff Buckleys meget fine cover. Undervejs kan man ændre indholdet og handlingen i rammerne og senere kan man tilmed tilføre musikken nye dimensioner ved at lægge strygere, klaver og kor på.

Interlude står bag videoen, der har specialiseret sig i videoer, der netop kræver publikums respons undervejs.

Forandringsmulighederne løber samlet set op i over 16.000 forskellige musikalske kombinationer og de 73 små animationer kan hver ændre til fire handlingsforløb. Det giver samlet set ca. 1.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000 forskellige videomuligheder. Det svarer til: Sindssygt mange liter mælk.

Hvor interaktive videoer ofte føles som en lidt hul gimmick – med enkelte undtagelser – er det her både elegant og hyggeligt lavet og med nærmest Pixar’sk indlevelse i handlingen. Mulighederne i at ændre den visuelle sides følelse reflekteres af Jeff Buckleys nuancerede vokal og muligheden for at tilføje musiske elementer.

Læs også: Jeff Buckley genopstår: Nyt album med hidtil uhørt materiale på vej

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af