Reddit lancerer selvstændig app, men vi må vente på den lidt endnu i Danmark

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Reddit har netop lanceret en app til både Android og iOS, der er ude i USA, Australien, Canada og Storbritannien og som inden længe når til Danmark – præcis hvornår er usikkert.

Appen gør stort set det samme som den tidligere officielle app Alien Blue har gjort indtil nu, men den sendes nu til de evige jagtmarker.

I stedet for at kopiere den simplistiske stil fra desktopversionen føles den nye app i stedet »som en unik destination« ifølge The Verge. Der er blandt andet tænkt på, hvordan man komprimerer de ofte meget lange Ask Me Anything-sessions til små smartphoneskærme og hvordan man let sakser og kopierer links ind.

Det kan undre, hvorfor Reddit først får en officiel app nu, men det skyldes, at det simple message board ikke er så ligetil at overføre til smartphones. Der har eksempelvis tidligere været forsøg med at lave en dedikeret AMA-app, som dog hurtigt blev lagt i graven igen. Nu lader det til, at “internettets forside” endelig har fundet sig en plads på smartphones.

Læs også: Kanye falder i søvn i en babygrej-butik: Reddit har en photoshop-fest

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af