’Titanfall 2’-teaser er hemmelighedsfuld, men smuk: Robotkrigen rykker i junglen

’Titanfall 2’-teaser er hemmelighedsfuld, men smuk: Robotkrigen rykker i junglen

Opfølgeren til multiplayer-shooterspillet ’Titanfall’, der blev udgivet i 2014, er officielt bekræftet i den første teaser-trailer. Teaseren afslører ikke meget om spilmulighederne, men lover at ’Titanfall 2’ udgives på Xbox One, PC og PlayStation 4.

Teaseren sætter stemningen gennem ildevarslende voiceover og ved at udstyre en af spillets karakteristiske Titans – den mekaniske dragt båret i kamp af spillere – med et kæmpestort sværd. Og så foregår det hele i en jungle.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I form af reel plot og spildetaljer giver teaseren ikke nogle indikationer, men i et interview med Forbes tidligere på året kunne hovedforfatter Jesse Stern afsløre, at ’Titanfall’ blandt andet udstyres med en single player-kampagne, en udeladelse det første spil modtog kritik for. Ydermere fortæller Stern at historien i ’Titanfall 2’ tager sit udgangspunkt i et rumkapløb, hvor koloniseringskamp og borgerkrig er uundgåeligt.

Vi må vente indtil d. 12. juni før ’Titanfall 2’-gameplay afsløres, ifølge teaseren. Det betyder højst sandsynligt at spillet bliver en del af EA Play, der finder sted  blot få dage inden E3 i Los Angeles. Det første ’Titanfall’ vandt over 60 priser da spillet blev afsløret under E3 i 2013, hvorfor man må antage at ’Titanfall 2’ højst sandsynligt vil tage del i showet igen i år.

Læs også: Alternativ ‘Homefront The Revolution’-trailer beskriver, hvordan Nordkorea besætter USA

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af