‘Game of Thrones’-skuespiller blander sig i ophedet debat om kontroversiel karakter

‘Game of Thrones’-skuespiller blander sig i ophedet debat om kontroversiel karakter

Spoilers forude.

Siden mandagens afsnit af ‘Game of Thrones’, ‘Blood of my Blood’, bragte Benjen Stark tilbage i karaktergalleriet, har debatten bølget frem og tilbage. Han har nemlig mange lighedstræk med en anden karakter Coldhands fra bøgerne, men der er delte meninger om, hvorvidt Benjen og Coldhands er én og samme person.

I bøgerne er Coldhands en udød fremmed, der hjælper Bran, Meera og de andre med at finde den Treøjede Ravn – og efter alt at dømme ikke Benjen, medmindre bøgerne har modificeret sandheden.

Forfatter George R.R. Martin siger selv, at det ikke er samme person og det gør fans af bøgerne også et stort nummer ud af på nettet.

Men serien har vist sig at afvige fra sin litterære pendant flere gange, og det lader også til at være tilfældet her. I hvert fald har Isaac Hempstead Wright, der spiller Bran, givet sit besyv med i debatten. For ham hersker der ikke megen tvivl om, hvem Uncle Benjen er.

I denne uges udgave af Inside The Episode omtaler showskaberne også Benjen som Coldhands Benjen.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det tyder altså på, at én af favoritterne fra bøgerne får en noget anderledes historie i serien end i bøgerne.

Læs også: Game of Puns: ‘Game of Thrones’ er blevet lige så saftigt som ‘Paradise Hotel’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af