Video-læk: Er Kit Harington med i det kommende ’Call of Duty’?

For et par dage siden tweetede Kit Harington en billedmontage af sit eget glatte ansigt, og fans var ikke glade for at have mistet skægget. En ny video kan måske afsløre ét af Haringtons skægløse projekter – og i den sædvanlige stil, når Jon Snow er involveret, er detaljerne sparsommelige.

Here’s what we know: Kit Harington har for nylig været inde i en såkaldt mocap rig, altså et kamera-setup, der anvendes når man skal lave motion capture i forbindelse med film og spil, til at optage fra alle vinkler. På den måde kan man lave overbevisende CGI med skuespilleres ansigtsmimik og kropsgestik.

Det er, hvad vi ved. Det er nemlig, hvad man på den 27 sekunders lange shaky cam lommevideo som Mashable var de første til at lække, kan se:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Mashable var igen de første til at gisne om skuespillerens mulige spilrolle, baseret på billeder af NFL-stjernen Marshawn Lynch i en mocap rig, i forbindelse med hans rolle i sidste ‘Call of Duty’-udgivelse. Denne mocap rig ligner den aktuelle i påfaldende grad.

Sådan så det ud, da Lynch lavede motion capture til 'Call of Duty'.
Sådan så det ud, da Lynch lavede motion capture til ‘Call of Duty’. Meget lignende det setup, vi ser i videoen med Kit Harington.

Da Lynch sidste år medvirkede i ’Call of Duty: Black Ops 3’ var han den første atlet til at lægge stemme og krop til en karakter i franchisen, mens andre stjerner længe har været involveret i COD. Både Jason Statham til Gary Oldman til Ice Cube har lagt stemme til spillene over årene – så det er ikke helt udelukket, at Kit Harington kunne være den næste i rækken.

’Call of Duty’-udvikler Activision nægter at udtale sig til pressen, men E3 er blot få dage væk og vi ved allerede at ’Call of Duty: Infinite Warfare’ bliver en del af showcasen. Derfor tyder meget på, at vi snart finder ud af, om Harrington er involveret eller ej.

Det kan i hvert fald ikke nytte noget at spørge manden selv – for som vi alle efterhånden ved, har Kit Harington et formidabelt pokerfjæs og kan holde på en god hemmelighed.

Læs også: Game of Puns: Glem ‘all men must die’ – nu hedder det ‘no men can die’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af