Facebook-vokseværk: Messenger runder 1 milliard månedlige brugere

Facebook-vokseværk: Messenger runder 1 milliard månedlige brugere

Sidste måned meldte vi om to store milepæle indenfor mediebrug: Spotify opnåede 100 millioner aktive brugere, mens Instagram nåede op på 500 millioner. Nu er turen kommet til Messenger, der netop har rundet 1 milliard månedlige brugere.

Ligesom Facebook-ejet Instagram har Messenger vækstet enormt over det sidste år. En fordobling af brugere over de sidste 20 måneder har skubbet Messenger over milliard-målet, knap fem år efter dets debut.

Messenger er nu den anden mest populære app til iOS nogensinde, og har særlig opnået stor popularitet siden Facebook gjorde den åben for alle – og siden de i 2014 gjorde Messenger til mediets officielle chatfunktion. 

Milepælsannonceringen blev ledsaget med nogle sjove statistikker: gennem appen sendes 22 mio GIFs om dagen, 300 mio blomsterklistermærker bliver sendt til Mors Dag, 360 mio Valentins Dag-hilsner er blevet sendt, og der er spillet over 1 milliard omgange Basketball.

Appen fejrer desuden med en lille grafik, der dukker op hvis du sender en ballon-emoji som Messenger-besked.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Læs også: Snapchat og Bitmoji går sammen om at lave personlige klistermærker til dine Snaps

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af