Smartphone-app lader dig minimere YouTube mens du laver noget andet

Smartphone-app lader dig minimere YouTube mens du laver noget andet

Med betalingstjenesten YouTube Red får man muligheden for at lade YouTube spille i baggrunden, mens man laver andre ting på sin smartphone, så YouTube i højere grad begynder at smage af streamingtjeneste. Hvis man vil hoppe til en anden app eller lukke skærmen uden betalingsversionen af YouTube, så stopper videoen og dermed musikken.

Appen Flytube sætter et lille plaster på den betændte byld ved at afspille YouTube-videoer i et popup-vindue, som ligger oven på din browser/Facebook/whatever, du gerne vil have åbent, mens du ser videoer.

Når du åbner et YouTube-link, så åbner den automatisk i Flytube og ved at trykke på del-knappen i en YouTube-video kan du få afspilleren til at poppe ud. For en lille tier kan du få lov at skalere vinduet efter ønske.

Selvom det umiddelbart lyder som noget, der ifølge Googles retningslinjer er bundulovligt, så er der faktisk ikke noget ulovligt i det, da afspilningsvinduet ligger over andre apps og stopper afspilning, hvis du slukker skærmen.

Det betyder altså ikke, at du kan lukke YouTube helt mens du streamer, men du slipper for at være låst til appen, mens du bruger den. Hvis du vil have mulighed for at bruge YouTube som streamingtjeneste, er YouTube Red stadig the way to go.

Indtil videre er Flytube kun ude til Android.

Læs også: Microsoft Pix bruger kunstig intelligens til at levere bedre billeder end din iPhone

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af