Ian McKellen takkede nej til at spille Gandalf-præst til Facebook-bryllup

Ian McKellen takkede nej til at spille Gandalf-præst til Facebook-bryllup

Da Sean Parker, der i sin tid satte musikverden i brand med Napster og sidenhen blev Facebook-bestyrelsesformand, i 2013 blev gift med sangerinden Alexandra Lenas var temaet ‘Ringenes Herre’. Det overdådige bryllup bød på særligt skræddersyede ‘Ringenes Herre’-kostumer fra filmenes kostumedesigner, hvid pels og helstegt pattegris.

Det eneste, der manglede, var Sir Ian McKellen i rollen som Gandalf, der skulle have forestået selve vielsen. Det takkede han nemlig nej til med begrundelsen: »I am sorry, Gandalf doesn’t do weddings.« Sean Parker tilbød ellers den 77-årige Sir en million pund eller ca. ni millioner kroner for ulejligheden.

Det har Sir Ian McKellen afsløret i et interview med britiske The Mail on Sunday. Han uddyber i øvrigt med en kommentar om, at han da gerne havde gjort det for det beløb, men at »I don’t go dressing up – except in plays«. Han var i øvrigt ikke på det tidspunkt klar over, hvem der tilbød ham opgaven, da kontakten gik gennem en mellemmand, der holdt Sean Parkers identitet anonym.

Sir Ian McKellen har tidligere viet sin ven Patrick Stewart og hans kæreste, så selve processen er ikke fremmed for ham.

Læs også: Konspirationsteori får nyt liv: Harry Potter og Frodo Baggins er én og samme person

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af