Snapchat introducerer sit første minispil: Sving ketsjeren som Serena Williams

Det har længe ligget i kortene. Snapchat – en platform, der mere end nogen anden sætter sjov og spas i højsædet – skulle også kunne omfavne spil. Og det gør de nu med introduktionen af Serena Match Point, der introduceres i anledning af US Open i samarbejde med ESPN og Gatorade.

Spillet har fået premiere via ESPN’s Snapchat-kanal, som ikke er tilgængelig i Danmark. Til gengæld kan det spilles i en browser lige HER. Det er dog en meget tydelig forsmag på, hvad Snapchat vil kunne byde på i fremtiden.

Minispillet går i al sin enkelthed ud på, at man som Serena Williams skal gennemspille hendes 22 hidtidige største finaler med et meget simpelt gameplay. Du tapper simpelthen i den side af skærmen, du gerne vil skyde bolden i retning af. Efterhånden som man spiller kommer der mere og mere tempo på og modstanderne bliver sværere og sværere, men ellers er der ikke de store udfordringer.

SerenaMatchPoint

 

Det er ikke raketvidenskab, men faktisk et ret gennemført lille 8 bit-spil. Både Williams’ modstandere og hendes outfit er korrekt gengivet, som det så ud i de givne finaler.

Læs også: ‘Mr. Robot’ udgiver minispil forklædt som Evil Corp-chatapp

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af