Stephen Colbert disser Apples nye billedbog til 2.000 kroner med techgigantens egne klichéer

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Apple bliver ofre for deres egne klichéer i et segment fra Stephen Colberts ‘The Late Show’. Det sker efter de i sidste uge lancerede en billedbog fyldt med de seneste 20 års ikoniske design fra den californiske techgigant.

Som det er reglen med alle Apples produkter bliver der ikke lagt fingre imellem i bogens pr-materiale. Bogen – der koster 299 dollar eller godt og vel 2.000 kroner – er målrettet designinteresserede og i særdeleshed studerende. Altså studerende, der lige har 2.000 kroner at skyde af på en billedbog.

Apple gør det ikke engang svært for Colberts hold af satirikere at give bogen det glatte lag.

Læs også: Apple lancerer kompromisløs coffee table-bog med 20 års design-perler

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af