Endnu en ‘Black Mirror’-forudsigelse rammer tæt på virkeligheden efter Apples iPhone X-launch

Endnu en ‘Black Mirror’-forudsigelse rammer tæt på virkeligheden efter Apples iPhone X-launch
Still fra 'Black Mirror'-afsnittet 'The Waldo Moment', hvor Daniel Ives spiller den ultrapopulære Waldo-karakter bag ham, der ender med at nærme sig magten.

‘Black Mirror’ har en temmeligt skræmmende historik med rent faktisk at forudse de små og store komplikationer af fremtidens teknologier. Der var både noget med en premierministers usømmelige omgang med en gris og en tegneserie-figur, der bliver præsident.

Hvor man kan argumentere for, at sidstnævnte allerede er sket, så brugte ‘Black Mirror’ gårsdagens iPhone X-lancering til at tage æren for en teknologi, der nu bliver en meget central del af iOS, nemlig de såkaldte Animojis. De udnytter den nye iPhones ansigtsgenkendelsesteknologi til at animere reaktioner formidlet via en række emojis, præcis som det er tilfældet med bjørnen Waldo i afsnittet ‘The Waldo Moment’ fra sæson 2.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det kommenterede ‘Black Mirror’ subtilt på via Twitter.

Det er klart blandt de mest fjollede nye funktioner i iPhone X, der dog rummer potentialet til noget lige dele fascinerende og skræmmende. Til gengæld bliver det så meget nemmere at lave ‘The Emoji Movie 2’.

Læs også: Se ‘Black Mirror’-skaber Charlie Brookers syleskarpe take på 2016

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af