Instagram ændrer gitter-formattet og fucker brugeres perfekte udstillingsvindue op

Instagram ændrer gitter-formattet og fucker brugeres perfekte udstillingsvindue op

De fleste poster til Instagram uden at tænke det mindste på gitteret. For andre er gitteret gud og de er lige nu meget bestyrtede over, at Instagram fifler med forsøgsvise ændringer til det tidligere gittermønster, der brugte tre som et magisk tal.

Før blev Instagram-billederne på brugeres profiler op i tre spalter, men flere og flere brugere har registreret, at deres billeder vises i fire spalter.

Og selvom det for en casual ‘grammer kan virke som en ligegyldig ændring, så er det en rimelig stor skråt op-finger til nogle af Instagrams mest hardcore brugere, der har brugt det sociale medie som et perfekt udstillingsvindue. Mange af dem tænker i et æstetisk tilfredsstillende helhedsbillede og har eksempelvis delt tre billeder eller sågar 3×3 billeder i træk. Som for eksempel Anderson .Paak (geniale) Instagram-konto herunder eller til dels Asap Rockys.

Der findes apps, der er designet til at spalte billeder i ni lige store kvadrater og sågar et populært hashtag dedikeret til #Instagrids.

Se bare, hvilken betydning det kan have, hvis ikke ændringen bliver valgfri.

Instagram har endnu ikke meldt noget officielt ud om ændringen, der lader til at være et forsøg, som kun enkelte brugere oplever.

Læs også: Lorde havde tilsyneladende en hemmelig Instagram-konto til at anmelde onion rings

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af