Gratis ‘Stranger Things’-spil gemmer på easter eggs fra sæson 2

Gratis ‘Stranger Things’-spil gemmer på easter eggs fra sæson 2

Det måtte jo komme. Netflix har i samarbejde med spiludviklingsfirmaet BonusXP lavet et officielt 8 bit-retrospil baseret på den ligeledes retrofikserede tv-serie ‘Stranger Things’. Med kun små tre uger til sæson 2 fungerer det som et lille promo-værktøj op til de kommende ufordringer for Hopper og børnene i Hawkins.

Spillet tager dig tilbage til mange af de velkendte områder fra seriens første sæson, såsom skoven og the Upside/Down, hvor du i bedste ‘Zelda’/’Pokémon’-stil skal styre karaktererne rundt for at løse puzzles, samle Eggos og tage kampen op mod onde videnskabsmænd. Handlingen er kun løst baseret på første sæson, mens der blandt andet kan låses easter eggs op, der teaser for sæson 2.

Det bedste af det hele er, at det kan hentes ganske gratis til Android og iOS.

Hvis du gennemfører spillet bliver du belønnet med en lille snas fra den kommende sæson. Hvis du vil have spoilet den overraskelse kan du se scenen herunder:

Derudover teaser Netflix også i en pressemeddelelse, at man kan låse flere karakterer op i det relativt ekspansive spil.

Læs også: Netflix-advokater med humor: Sender fantastisk brev til uofficiel ‘Stranger Things’-bar

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af