Bruce Springsteen bygger broer i charmerende trailer til Sundance-favoritten ’Blinded by the Light’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Da Sundance-festivalen tidligere på året løb af stablen, var en af de film, der løb med en anselig del af omtalen, Gurinder Chadhas (bedst kendt for ’Bend it like Beckham’) hundedyre coming of age-musical, ’Blinded by the Light’. Nu har filmen fået sin første officielle trailer, der giver et indblik i fortællingen om britisk-pakistanske Javed, der bliver inspireret af ingen ringere end Bruce ’the boss’ Springsteen i sin kamp for at passe ind i såvel sin pakistanske familie som britiske omverden.

’Blinded by the Light’ udspiller sig i 1987, og traileren er også gennemsyret af charmerende 80’er-toner, -mode og i særdeleshed -frisurer blandt teenagerne, der befinder sig i arbejderklassens England midt i racebetonet, økonomisk og kulturelt postyr. Da vores hovedkarakter, spillet af Viveik Kalra, introduceres for Springsteen, er det dog som om, han kan drømme sig ud af dagligdagens tumult og kulturkløften mellem familie og omgangskreds ved at spejle sig i bossens stærke tekstunivers.

Filmen kostede hele 15 millioner dollars for distributionsselskabet New Line at få fingrene i ved festivalen, og den blev dermed en af de allerdyreste ved festivalen.

‘Blinded by the Light’ får dansk premiere den 19. september.

Fejl: Argumentet 'posts' er ikke sendt med