Emmy Awards: Jeffrey Tambor fra ‘Transparent’ takker det transkønnede miljø i hjertelig takketale

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Jimmy Kimmel syntes selv at være i tvivl om, hvorvidt betegnelsen ‘hr.’ eller ‘fru’ var mest passende, da han – som de fleste havde spået – kaldte Jeffrey Tambor på scenen for at modtage prisen som bedste hovedrolleskuespiller i en komedieserie.

I rollen som den transkønnede Maura Pfefferman har Jeffrey Tambor vundet respekt verden over, og i sin hjertelige takketale lagde skuespilleren særligt væk på det transkønnede miljø, som han med så stor succes har portrætteret i ‘Transparent’.

»Tak for jeres tålmodighed, tak for jeres mod«, lød det blandt andet fra Tambor, der i aftenens anledning havde iført sig en grøn ligestillingssløjfe på brystet, og som med sin hovedrolle i ‘Transparent’ må siges at have ramt et klokkerent karriere-højdepunkt.

‘Transparent’ kan streames på Viaplay og var i øvrigt at finde helt i toppen, da vi sidste år kårede vores favorit-tv-serier.

Læs også: De mest opsigtsvækkende sejre og nederlag ved årets vigtigste tv-priser

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af