Er ‘Rogue One: A Star Wars Story’ en ommer? Disney forlanger reshoots

Er ‘Rogue One: A Star Wars Story’ en ommer? Disney forlanger reshoots

‘Rogue One: A Star Wars Story’ og dens første trailer fik særdeles effektivt fyret op under fansene og forventningerne til filmen, der får premiere til december. Men det forlyder nu fra anonyme kilder via Page Six, at Disney er knap så tilfredse med instruktør Gareth Edwards foreløbige resultat.

»Cheferne i Disney er ikke glade for filmen, og ‘Rogue One’ er nødt til at foretage fire ugers meget dyre reshoots i juli«, fortalte en af kilderne. Det betyder, at filmens stjerner som Felicity Jones, Forest Whitaker, Ben Mendelsohn og Mads Mikkelsen måske er nødt til at tage et par ekstra uger på settet for at få filmen i mål.

’Rogue One’ skulle efter sigende blive en langt mere dyster og mørk affære end ’The Force Awakens’, og Disney vil være sikre på, at den falder i god jord: »Disney sidder ikke på bagsædet og forlanger forandringer, nu hvor filmen ikke klarer sig godt i tests«, siger kilden til Page Six. Beslutningen om at foretage reshoots er dog ikke taget på baggrund af testvisninger, for det er kun Disneys topchefer og producere, der har set filmen, skriver Deadline.com.

Ifølge en kilde fra Disney har de nye optagelser dog hele tiden været planlagt, og Disney forsøger bare at lave den bedste film for fansene, lyder det fra Disney-repræsentanten.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af