Se den smukke og svimlende til Terrence Malicks ‘The Voyage of Time’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Terrence Malicks ‘The Tree of Life’ blev hyldet af de fleste, om end passagen, hvor filmen smutter tilbage til universets oprindelse og finder barmhjertighed blandt dinosaur, virkelig delte vandene.

Dem, der elskede det, vil utvivlsomt også sætte pris på Malicks første film, hans første dokumentarfilm. ‘The Voyage of Time’ er nemlig et svimlende ambitiøst projekt, der handler om intet mindre end universets fortid og fremtid. Filmen har været undervejs i mange år, og den første trailer, der netop er landet, ser fantastisk smuk ud.

Filmen kommer i en IMAX-version, der har Brad Pitt som fortæller, og i en længere, normal biografversion med Cate Blanchett på lydsiden.

Malick har altid dyrket det lyriske filmsprog med film som ‘Badlands’, ‘Days of Heaven’ og ‘The Thin Red Line’, men i hans seneste film, ‘To the Wonder’ og ‘Knight of Cups’, har den associative tilgang til fortællekunsten for alvor fået overtaget. ‘The Voyage of Time’ ligner på én gang en afstikker og en rendyrkelse af instruktørens formsprog.

Den har endnu ikke fået en dansk premieredato.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af