John Travolta er (endelig) historisk gangsterboss i trailer til ‘Gotti’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

John Travolta fik efter nogle jammerlige år en mindre karrieremæssig oprejsning med sin medvirken i ’American Crime Story: The People v. O.J. Simpson’, som vi her på siden udnævnte til en af årets bedste serier i 2016. Men oprindeligt var det meningen, at Travoltas comeback skulle være indtruffet flere år forinden i en storstilet biopic om gangsteren John Gotti instrueret af Barry Levinson (’Rain Man’).

I år er filmen endelig blevet færdig, og ovenfor får vi første kig på Travolta som italiensk-amerikanske Gotti, der i 80’erne stod i spidsen for verdens største mafiasyndikat og opnåede kendisstatus for en række opsigtsvækkende retssager.

Den 63-årige ’Grease’-stjerne er imidlertid ikke omgivet af det stjernespækkede cast, Levinson oprindeligt havde ønsket sig til ‘Gotti’ – deriblandt Al Pacino og Joe Pesci – og produktionen er da også endt som en tv-film på ABC, nu med ’Entourage’-skuespilleren Kevin Connolly i instruktørstolen. Om ikke andet kan Travolta varme sig ved, at han spiller overfor sin egen hustru, Kelly Preston, i rollen som Mrs. Gotti.

Er man interesseret i at se ‘Gotti’ efter den Scorsese-inspirerede trailer, så kommer filmen på VOD i USA den 15. december, hvorefter man må formode, at den også vil kunne findes på en dansk streamingtjeneste inden længe.

Læs også: Efter derouten: Skuespillere, der genopfandt sig selv

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af