Jomi Massage

Bag det eksotisk-erotiske navn, Jomi Massage, gemmer sig Signe Høirup Wille-Jørgensen. Hun er en del af støjrock-kvartetten Speaker Bite Me, og det kan høres på dette hendes første soloalbum. ‘Aloud’ er et møde mellem det arrige og det inderlige, og den gamle stille-støj-stille-støj-opskrift fungerer altså bare, hvis udført med omtanke og originalitet.

Når Signe er solo, får hendes vokal mere plads end i SBM, og de semi-abstrakte tekster løfter kærlighedens kaos op på et poetisk plan. Det er dejligt ambitiøst, men synes også at have kostet noget på melodi-kontoen. Pladen går næsten i stå, når sangerinden krænger sit hjerte ud kun understøttet af sin diskrete elektriske guitar. Her er der ikke rigtigt noget, som lytteren kan gribe fat i.

‘Aloud’ skaber heldigvis masser af dynamik andre steder i et mere støjende og rytmisk krydsfelt. Bidske guitarhooks parret med vandtætte trommefigurer skaber en farlighed, der fint understøtter følelserne. Albummets største scoop er dog de strategisk placerede strygere, der skaber jagende stemninger i de intime stunder, men også en huggende fremdrift på den fortræffelige ‘I See Those Who Died’.

Jomi masserer skiftevis med bløde hænder og spidse negle, og der er ingen tvivl om, at den hårde behandling er at foretrække.

Jomi Massage. 'Aloud'. Album. Morningside Records.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af