Benny Jamz’ nye single er en Hennedub-produceret banger – hør ‘Spark’

Benny Jamz er egentlig oftest en artist, der tænker kollektivet først. Han er hjernen bag meget af B.O.C.-crewets lyd og har også en central rolle i hiphopsupergruppen Molo. 

Så det er en sjælden fornøjelse, at vi får en soloudgivelse fra det dreadlock-rockende rapper og sanger. Men nu har han altså netop udgivet ‘Spark’.

Nummeret er produceret af Hennedub, der åbenbart har masser af tid til at lave beats til vennerne Kesi og Benny Jamz, selv om han samtidig jagter det internationale gennembrud i Los Angeles. Benny Jamz synger og rapper om et af sine yndlingsemner, nemlig hash: »det der juu spark ligesom Fifa«.

Det stemningsfulde, gyngende nummer skulle kun være startskuddet til et større fokus på solokarrieren. Det er samtidig rapperens første solosingle siden ‘Allesammen alene’ med Gilli fra sidste år. Og mon ikke der nok skal blive tændt nogle joints rundt omkring i landet til den her sang over sommeren.

Læs anmeldelse: Molos sagnomspundne debut-ep er overlegen gademusik

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af