The Raveonettes

Man må give The Raveonettes at de er produktive. Allerede til efteråret kommer der en albumopfølger til ‘Raven in the Grave’ fra sidste år, men alligevel har Sune Wagner og Sharin Foo valgt at smide denne ep med fire nye sange på gaden.

Hvis man betragter de nye sange som en slags forsmag på, hvad vi kan vente os, er der ikke umiddelbart sket det helt store i duoens univers. De fortsætter deres rejse væk fra det lidt retro-ironiske til en mere rendyrket støjpop. De fire sange er ganske stærke, så hvis det er niveauet, lover det godt for den kommende plade.

Læs også: Hør de ti vigtigste The Raveonettes-sange

Det åbnende titelnummer er hjerteskærende melankolsk, som de bedste sange fra forbillederne The Jesus and Mary Chain, mens ’Night Comes Out’ er dyster og storladen. ’Too Close to Heartbreak’ er mere klassisk The Raveonettes med en simpel men velfungerende Phil Spector-melodi, hvis umiddelbare sødme clasher effektivt med den dystre tekst om et smertefuldt brud. Det sidste nummer, ’Bad Ghosts’, er en smule mere overrumplende med sit new wave-twist på den klassiske The Raveonettes-mur af forvrænget guitar.

Ep’en er dyster og præget af hjertesorg, så den er bestemt ikke det optimale soundtrack til din forårsforelskelse, men måske meget god at have i baghånden, hvis det nu ikke går optimalt. Fire fine sange, der ikke rigtigt varsler en musikalsk revolution hos bandet, men alligevel lover godt for det kommende album.

The Raveonettes. 'Into the Night'. Album. Selvudgivet.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af