DJ Khaled forklarer: Derfor råber jeg mit navn på mine sange

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»DJ KHALED«, »We the best music«, »another one«, »major key« – DJ Khaled har mange catchphrases, som han med lind hånd strør ud over sine sange. Ingen af dem er dog så karakteristisk og tilbagevendende, som når produceren ganske enkelt råber sit eget navn ud over musikken.

Men hvorfor gør han det egentlig? Ja, det er sindssyg god PR for ham som brand, mens mange i grunden er i tvivl om, hvad han rent faktisk laver.

Men hvad siger han selv om motivationen bag?

»Jeg føler, at mit navn er noget særligt. Så jeg er nødt til at skrige det så højt som muligt på alt, hvad jeg laver«, siger Khaled, når Conan O’Brien spørger ham.

Der er dog et ‘men’.

»Jeg gør det kun, når jeg ved, det er et hit«, følger Khaled op: »Når jeg siger ‘another one’, så mener jeg det: Endnu et smash hit«.

Det er dog ikke bare den samme »DJ KHALED«-optagelse, der bliver brugt hver gang.

»Jeg har forskellige tonefald, til når jeg siger mit navn. Hver udgivelse har hver sin følelse. Nogle gange bliver jeg passioneret – passion, lidelse, succes, velsignelser«.

Så ved du det, næste gang du hører Khaled brøle.

Læs også: DJ Khaled har lanceret sin egen møbelkollektion med guldløver og det hele

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af