Drummer

Ved første gennemlyt tænker man, at placeringen af forsanger Patrick Carveys vokal er en fejl. En fejl der er typisk for en hjemmestudiedemo – vokalen er mixet for lavt. Men ikke som shoegaze-heltene gjorde det så stilsikkert back in the days. Det her er lidt mere som at gribe ud efter en kop kaffe, der står en håndslængde længere væk, end man havde regnet med.

Drummer er The Black Keys-trommeslageren Patrick Carveys sideprojekt, og han er her gået sammen med fire andre trommeslagere, hvoraf kun én spiller på sit hovedinstrument. Og det kan som sådan høres på den usikre, uopfindsomme facon, guitaristerne spiller deres til tider barnlige rundgange på. På forsangerens kedelige intonation og på den måde, han prøver at råbe bandet op nede fra mixets dyb.

Det er pisse ærgerligt. For spredt ud over hele albummet er der glimt af noget, der kunne have været godt. På for eksempel introen til ‘Connect to Lounge’ bliver man hensat til noget Built to Spill-agtigt 90’er-indie. Men så kommer verset, og sangen sander ud i kedsomhed. Sådan går det desværre ofte på ‘Feel Good Together’. Men der er da også større glimt, hvor det lykkes. Som for eksempel på ‘Serious Encounters’ og singlen og titelnummeret hvor forsangeren synger en dynamisk klagesang, der er væsentlig mere levende end resten af pladen, som samlet set er, ja – kedelig.

Drummer. 'Feel Good Together'. Album. Audio Eagle/Import.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af