Kanye Wests nye album er endelig ude – hør ‘Jesus Is King’

Kanye Wests nye album er endelig ude – hør ‘Jesus Is King’
Kanye West. (Foto: Roy Rochlin/Getty Images)

Det føles som om, vi har ventet en evighed, men nu er Kanye Wests ‘Jesus Is King’-album endelig udkommet.

Albummet var annonceret til at lande midnat amerikansk tid (i morges i Danmark), men det blev forsinket, da Kanye til det sidste har siddet og finpudset musikken. I morges tweetede han således, at han sad med de sidste mixes af tre sange på albummet.

‘Jesus Is King’ har været annonceret i et stykke tid, og der har løbende været forskellige rygter i spil omkring udgivelsen. Det hele startede med, at Kim Kardashian lagde et billede op på Instagram med titel og trackliste samt en udgivelsesdato, der lød 27. september. Det skete ikke, og siden da har vi hver weekend sidder og ventet på, at Kanye ville slippe albummet løs i forlængelse af en Sunday Service eller et af de lytteevents, han løbende har afholdt i USA.

Men nu er det altså sket, og albummet falder sammen med premieren på ‘Jesus Is King: A Kanye West Film’, som over weekenden bliver vist i forskellige biografer i Danmark.

Og ja, hvis du endnu ikke har opfanget det, så er det her altså Kanyes store gospelalbum. Nu skal vi lytte, og så vil tiden vise, om det er en god ting.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Læs også: Fra Jesus til ’Yeezus’ og tilbage igen: En tidslinje over Kanye Wests vej til kristendommen

Læs også: De 25 vigtigste internationale album i 2010’erne

Læs også: Vores førstehåndsindtryk af Kanye Wests ‘Jesus Is King’ – sang for sang

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af