Tennis

Efter at have udgivet et par 7″‘ere er ægteparret og indiepop-duoen Tennis nu klar med et debutalbum. Og midt i vinterkulden er det et befriende sommeragtigt udspil, der unægteligt vil gøre sig godt som tema for de forestående forårsforelskelser, hvor man mest af alt bare har lyst til at stikke af med sin udkårne. »Make a family / In the quiet country / You and me / In simplicity / Oh uh oh«, synger Alaina Moore blandt andet i ‘South Carolina’. Det er stilen.

Udtrykket er således meget lig Bethany Cosentinos Best Coast-projekt og forbinder på samme letbenede facon 60’ernes tyggegummipop og surf med samtidens lo-fi-tendenser. Så er man en af de forståeligt nok mange, som har forelsket sig i Best Coast, bør man også kunne forelske sig i Tennis.

Det skinner desuden tydeligt igennem i Tennis’ tekster, at de selv har forelsket sig – både i hinanden og i både. Hele den sukkersøde plade er således gennemsyret af et maritimt tekstunivers, som sukkende og længselsfuldt drømmer om et fredfyldt liv på havet.

Grundlæggende holder albummet et højt niveau, men i længden bliver det en tand for sødt og ensformigt. Derudover er det stadig de gamle og meget lovende singleforløbere, ‘Marathon’ og ‘Baltimore’, som står som albummets stærkeste numre. Men det er til gengæld også knaldgode singler!

Tennis. 'Cape Dory'. Album. Fat Possum/Cosmos.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af