Diverse kunstnere

Flamingo Records er som bekendt grundlagt af det måske største hiphop-ikon, vi har herhjemme, nemlig Jokeren. Han har set det som sin mission at finde talenterne på den danske hiphop-scene, hvor både Pato og Streetmass allerede har opnået en del spilletid i æteren. Med den aktuelle compilation viser bossen endnu engang sit mod og præsenterer en stribe nye talenter fra den danske undergrund.

Men selvom kunstnerne kommer fra undergrunden, så er der vist ingen tvivl om, at det lydbillede, der præsenteres, skal appellere til den brede lytterskare. Størstedelen af produktionerne er klubvenlige, og stort set alle omkvædene bliver sunget, så der er virkelig lagt op til, at lytteren både skal nynne med og danse hiphop-røven ud af bukserne.

Godt nok er formålet at præsentere nye talenter fra undergrunden, men alligevel er der blevet plads til et par kendte ansigter i form af Pato og Organiseret Riminalitet, som leverer to af albummets bedste numre. Hvis man derefter kigger på talentmassen, så er der lige lidt for langt i mellem de gode indslag, og det kan være svært at se hvem, der virkelig skal bryde igennem. Men dog er Stik Op Jakob og Musti & Amin de altoverskyggende af de tilbageværende. Specielt er sidstnævnte fyldt med selvtillid, de har meget på hjertet, og deres fremtoning vil uden tvivl fange rigtig mange forskelligartede hiphop-fans.

Diverse kunstnere. 'Flamingo Files Vol. 1'. Album. Flamingo/CulturePeople.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af