Premiere: Greta viser baby bump, mens hun danser rundt i Elgiganten til ny power-single

Premiere: Greta viser baby bump, mens hun danser rundt i Elgiganten til ny power-single
Greta. (Foto: Cathrine Brix)

Greta er gravid, stort tillykke til Greta!

Den tyskfødte, men København-bosatte popkunstner afslører den glædelige nyhed i musikvideoen til den nye power-single ’Forever We’ll Be Dancing’, der desuden fungerer som titelnummer til Gretas kommende andet album.

’Forever We’ll Be Dancing’ er tung popmusik med klare referencer til klubmusik i både disco- og techno-gevandter, hvilket man også fik en lille forsmag på under hendes mesterlige ravekoncert til Roskilde Festivals Summer Days i slutningen af juni. På den nye single får vi både 80’er-snasket synthsolo og nogle trommer, der rammer lige i brystet hver gang.

I musikvideoen går Greta all-in og optræder som en slags alien-elver-moder, der stolt og stoisk fremviser sin babymave og danser rundt blandt hårde hvidevarer i Elgiganten.

Naturen og livet over for det elektroniske? Popmusikkens kødelighed over for technoens golde maskiner? Ja, tænk selv videre.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Selve sangen er en kærlighedserklæring til Gretas mand.

»Min mand har kæmpet med depression, siden vi mødte hinanden, og det blev allerværst sidste forår. En af de ting, som har hjulpet ham til at komme ud af det, var faktisk noget så simpelt som fysisk bevægelse. At svømme og danse. At føle sig fri fra alt det tunge for en stund. Det blev omdrejningspunktet for mig, da jeg skrev sangen. Teksten er fyldt med vandmetaforer, og sætningen ’Forever We’ll Be Dancing’ betyder for mig, at vi kan overvinde alt og altid vil danse sammen gennem livet, ligegyldigt hvor meget det går op eller ned«, fortæller Greta i en pressemeddelelse om sangen.

»Albummets sange rummer det dystre og livets forudsigelighed, men også håb, club, dansefest og kærlighed«, siger hun om det album, singlen agerer forløber til.

’Forever We’ll Be Dancing’ er officielt ude 26. august, men Soundvenue har altså premiere på musikvideoen i dag.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af