Kardashian-familien afviser at have lavet falsk scene om sexvideo

Kardashian-familien afviser at have lavet falsk scene om sexvideo
Kim Kardashian. (Foto: Axelle/Bauer-Griffin/Getty Images)

Kim Kardashian og resten af reality-familien er vendt tilbage med deres nyeste show ‘The Kardashians’, som allerede skaber kontrovers.

Det sker efter første afsnit, hvor Kims søn, Saint West, angiveligt finder en reklame for et endnu ikke lækket klip fra Kims famøse sexvideo i det digitale univers Roblox.

Men flere stille nu spørgsmål ved scenens ægthed, som flere nyhedsmedier og brugere på sociale medier ikke er overbeviste om, skriver BBC.

For selvom indholdet i spillet sådan set er ægte, så er der mystik om, hvem der står bag det, og hvorfor det har fundet vej til spillet og ikke mindst Saint West.

Ifølge anklagerne skulle det være forholdsvist svært at finde den slags kreationer i Roblox, hvor brugerne skaber deres egne oplevelser og spil. Det ville kræve en aktiv søgning efter det specifikke indhold.

»Der er to måder, hvorpå Saint kunne finde et spil af den slags – enten ved at han selv eller en fra familien aktivt ledte efter eller sågar skabte det«, siger udvikleren Zomebody til BBC.

Den anden mulighed, lyder det, er, at en i familiens netværk udviklede det og derefter delte det direkte med Saint, og det er netop denne mulighed, der nu sår tvivl om, hvorvidt hele scenen faktisk er opstillet.

I så fald skulle det være for at skabe kontrovers og opmærksomhed, hvilket ikke er ulig Kardashian-klanens strategi, selvom det kan virke upassende at involvere en mindreårig i et pr-stunt af dén slags.

Hverken Kim Kardashian eller produktionsselskabet bag ‘The Kardashians’ har kommenteret på sagen, men ifølge BBC insisterer en anonym kilde tæt på familien, at anklagerne bunder i det pure opspind.

Samtidig har Roblox udtalt, at de har fjernet al indholdet, som vises i afsnittet, fra deres univers, ligesom udvikleren bag er blevet bandlyst fra platformen.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af