Ray J anklager Kardashian-familien for at stå bag læk af sexvideo

Ray J anklager Kardashian-familien for at stå bag læk af sexvideo
Ray J og Kim Kardashian. (Foto: John Shearer/Getty Images)

Det satte fut i Kim Kardashians karriere, da en sexvideo af hende og Ray J så dagens lys i 2007.

Nu hævder Ray J dog, at det hele var nøje planlagt i samarbejde med Kris Jenner og produktionsselskabet Vivid Entertainment, som dengang distribuerede porno online. Det fortæller han til Daily Mail.

»Jeg har holdt mig i baggrunden i 14 år, imens Kardashian-familien har brugt og misbrugt mit navn til at tjene milliarder igennem det sidste halvandet årti på noget, som jeg aldrig rigtig har udtalt mig om«, siger han.

Kim Kardashian har fastholdt adskillige gange, at det ikke var med hendes gode vilje, at videoen fandt frem til offentligheden.

Ray J hævder derimod, at det oprindeligt var hans idé (inspireret af Paris Hiltons lækkede sexvideo, som fik hendes stjernestatus til at vokse), men at Kim selv førte den ud i livet ved at spørge hendes mor, Kris Jenner, om at planlægge hele projektet med Vivid Entertainment.

Samtidig anklager han hende for selv at være i besiddelse af endnu en sexvideo, som ikke er blevet lækket, men som allerede har stjålet flere overskrifter.

Først da Kanye West sidste år efter sigende fløj til Los Angeles for at erhverve det eneste eksemplar af det, og siden da det dukkede op i familiens nye realityshow ‘The Kardashians’.

Det er ikke første gang, at der har været spekulationer omkring den famøse sexvideo, da rygterne har gået på, at det hele var orkestreret siden 2007.

Hverken Kim Kardashian eller Kris Jenner har kommenteret på sagen eller anklagerne fra Ray J.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af