Julia Garner får mareridtsnaboer på nakken i ’Rosemary’s Baby’-prequel – se traileren til ‘Apartment 7A’

Julia Garner får mareridtsnaboer på nakken i ’Rosemary’s Baby’-prequel – se traileren til ‘Apartment 7A’
Julia Garner I 'Apartment 7A'. (Foto: Paramount Pictures)

Roman Polanskis gyserklassiker ’Rosemary’s Baby’, som følger det unge Woodhouse-par, der prøver at blive gravide og omringes af ondskab i en lejlighedsblok i New York, får nu en prequel med Julia Garner i front.

’Apartment 7A’ handler om en bikarakter fra originalfilmen og udforsker tiden, før Rosemary og hendes mand flyttede ind i den uhyggelige New York-bygning. Første trailer er netop landet:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Garner spiller Terry Gionoffrio, en karakter fra ‘Rosemary’s Baby’, som dengang blev portrætteret af Victoria Vetri. I 1965 kæmper Terry med at opnå en karriere som professionel danser, men efter hun får en alvorlig skade, bliver hun draget ind i en relation til et mystisk ældre par, som overbeviser hende om, at de kan hjælpe hende med at opnå berømmelse.

30-årige Garner er nok mest kendt for rollen som den fandenivoldske Ruth Langmore fra Netflix-serien ’Ozark’, som hun har vundet tre Emmys for. Desuden spillede hun hovedrollen i miniserien ’Inventing Anna’ fra 2022 om bedrageren Anna Delvey. Hun er desuden på den lovende rolleliste til den nye ‘Fantastic Four’-film.

’Apartment 7A’ er instrueret af Natalie Erika James, som også har skrevet filmen i selskab med Christian White og Skylar James.

Filmen har amerikansk streamingpremiere på Paramount+ 27. september, men hvornår den kan ses i Danmark vides ikke.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af