Ridley Scott afslører, at han allerede »leger med« ‘Gladiator 3’ – henter inspiration fra gangsterklassiker

Ridley Scott afslører, at han allerede »leger med« ‘Gladiator 3’ – henter inspiration fra gangsterklassiker
Paul Mescal i 'Gladiator 2'. (Foto: Universal Pictures)

Om lidt under to måneder kommer ‘Gladiator 2’, Ridley Scotts legacy-opfølger til sin egen nyklassiker fra 2000, i biograferne. Og allerede nu teaser instruktøren for, at han arbejder på en mulig treer, skriver Deadline.

»Jeg leger allerede med ideen om ‘Gladiator 3’. Nej, seriøst! Jeg har tændt lunten«, siger Scott til det franske medie Premiere.

»Afslutningen på ‘Gladiator 2’ minder om ‘The Godfather’, hvor Michael Corleone fandt sig selv med et job, han ikke ville have, og spekulerede på: ‘Nu, far, hvad skal jeg gøre?’ Så den næste film vil handle om en mand, der ikke ønsker at være, hvor han er«.

Instruktørlegenden føler sig tydeligvis inspireret over arbejdet med den nye ‘Gladiator’-film, som han tilmed har kaldt »det bedste, jeg nogensinde har lavet«.

Filmens handlingen foregår 20 år efter den oprindelige fortælling om Russell Crowes Maximus. Nu indtager Paul Mescal hovedrollen som Lucius, der må træde ind i Colosseum som gladiator for at befri Rom fra tyranniske erobrere.

På rollelisten får ‘Aftersun’-stjernen selskab af blandt andre Pedro Pascal, Denzel Washington, Joseph Quinn og Connie Nielsen, som vender tilbage til sin rolle som Lucilla.

Filmstudiet bag, Paramount, har ingen kommentarer til historien om Scotts potentielle tredje film i universet, skriver Deadline.

‘Gladiator 2’ får premiere 14. november.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af