De virkelige Menéndez-mordere fortæller deres historie i Netflix-dokumentar – se traileren

De virkelige Menéndez-mordere fortæller deres historie i Netflix-dokumentar – se traileren
'The Menendez Brothers'. (Foto: Netflix)

Den anden sæson af Netflix’ antologiserie ’Monsters’ om Lyle og Erik Menéndez’ forældremord i 1989 har allerede skabt utilfredshed siden premieren i sidste uge. Den virkelige Erik Menéndez har kritiseret streamingtjenesten for at skildre »forfærdelige løgne«.

Fiktionsserien ledsages på streamingtjenesten nu også af de drabsdømte Menéndez-brødres egen version af historien i dokumentaren ‘The Menendez Brothers’.

Her påstår brødrene, at de begik mordet, fordi de gennem deres liv var blevet misbrugt af forældrene, mens retten konkluderede, at de var ude efter familiearven.

I første trailer taler brødrene over en telefonlinje fra fængslet, hvor de blandt andet siger: »To børn begår ikke den her forbrydelse for penge«, og »måske folk nu kan forstå sandheden«.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det er ikke første gang Netflix har dækket en sag med to former for indhold.

Deres skidring af morderen Ted Bundy i 2019 med ’Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile’ blev suppleret af dokumentarminiserien ’Conversations With a Killer: The Ted Bundy Tapes’. Samme format blev gentaget med Jeffrey Dahmer i 2022, hvor ’Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer Story’ hittede på Netflix.

Dokumentaren ’The Menendez Brothers’ har premiere på Netflix 7. oktober.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af