Premiere: Dayyani trænede en måned for at mestre koreografien i ‘Rosemary & Time’

Premiere: Dayyani trænede en måned for at mestre koreografien i ‘Rosemary & Time’
Dayyani. (Foto: Still fra 'Rosemary & Time'.)

Dayyani varmer op til sit kommende album ‘Recipe for Love’ med stil.

I sidste uge udgav hun den stærke amapiano-banger ‘One by One’, og i dag har Soundvenue én dag inden den officielle udgivelse premiere på singlen ‘Rosemary & Time’, der udkommer med en tilhørende musikvideo.

Dayyani siger om videoen i en mail til Soundvenue:

»Jeg har været helt i førersædet på den her video, da jeg har co-instrueret den med min kæreste, Sean Collin Rusike. Derudover har jeg kastet mig ud i at danse contemporary, hvilket jeg ikke havde erfaring med. Jeg måtte øve mig en hel måned op til shootet«.

Resultatet er en smukt koreograferet dansevideo, hvor settingen er skåret helt ind til benet. Vi befinder os i stilrene rammer med panorama-havudsigt, og følger to personers interaktion gennem dans.

Trods det simple udgangspunkt har det overordnede udtryk et nærmest futuristisk islæt, der er med til at give det et imponerende internationalt touch – samtidig med at vi bevarer den danske jordforbindelse via havvindmøllerne i baggrunden.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I dansk kontekst er en dansevideo som denne en sjældenhed. Dayyani understreger også, at optageprocessen var hård:

»Hele danse-sekvensen var virkelig intens at skyde, for jeg havde ingen idé om, hvordan det så ud på kamera. Men jeg gav alt, og det føltes godt, så jeg var bare spændt på, om det også så sådan ud«.

Dayyani i ‘Rosemary & Time’

Hun afslører tankerne bag historien i videoen:

»Videoen fortæller om en forelskelse mellem to mennesker, med alle de komplekse følelser det indeholder. Glaskuglen, som ses i fuld flor sidst i videoen, repræsenterer de to menneskers kærlighed, som kræver et frø fra dem begge, før den kan gro og blive til noget større. For at vælge hinanden til er ikke altid helt lige til, og der kan være mange konfliktfyldte følelser«.

Albummet ‘Recipe for Love’ udkommer i morgen fredag den 11. oktober.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af