Sebastian Stan blev opfordret til ikke at påtage rolle som Donald Trump i ‘The Apprentice’

Sebastian Stan blev opfordret til ikke at påtage rolle som Donald Trump i ‘The Apprentice’
'The Apprentice'. (Foto: Nordisk Film)

Det vil nok ikke komme som nogen overraskelse, at Sebastian Stan muligvis brænder nogle broer med sin rolle som Donald Trump i ‘The Apprentice’.

Den 42-årige skuespiller var i hvert fald blevet opfordret af op til flere branchefolk, samt familie og venner, om det nu var en god idé at portrættere den kontroversielle forretningsmand og politiker i Ali Abbasis film.

Det fortæller Stan om i et interview med The New York Times.

»Jeg er ret sikker på, min mor sagde: ‘I det mindste får du lov til at barbere dig’«.

»Men jeg spurgte faktisk mange mennesker omkring det. En CEO fra et filmselskab fortalte mig, at jeg ikke skulle gøre det, fordi det ville fremmedgøre halvdelen af landet, mens en casting chef, som jeg respekterer meget, sagde: ‘Vi har ikke brug for endnu en Trump-film, du vil aldrig få noget bifald for det’«.

De sikkerhedsmæssige foranstaltninger, når man påtager sig sådan en rolle, har også været på folks læber, fortæller han. Men i Sebastian Stans tilfælde har det bare givet ham endnu mere lyst til at gøre det, når han fik at vide, han ikke burde.

Det, som har gjort den rumænsk-amerikanske skuespiller mest bekymret, er dog folks desperation for tankeløs vejledning fra en skikkelse som Trump i forhold til, hvad der er rigtigt og forkert.

»Hele den her ubehag som omringer filmen, reflekterer kun, hvorfor den er vigtig: Det er ikke bare, hvad du lærer om Trump, men også hvad du lærer om dig selv fra Trump«, fortæller han og fortsætter:

»Jeg er bekymret for, vi ikke længere går i dybden med, hvordan vi tilgår ting. Vi læser bare Wikipedia-sider. Hvis det er alt, du vil gøre, så vil du blot svæve blandt de andre spøgelser fra fortiden. Men vi andre vil i det mindste forsøge at komme til bunds i nogle ting«.

Soundvenue LIVE inviterer til en forpremiere på ‘The Apprentice’ i Empire Bio den 18. oktober, hvor danskiranske instruktør Ali Abbasi og Jeremy Strong, som spiller advokaten Roy Cohn, kigger forbi.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af